Βιογραφικό

Χρυσάνθη Γιάλλουρου

Kλινική και Αθλητική Διαιτολόγος  Διατροφολόγος

      Το 2011 ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα σπουδών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και της απονεμήθηκε ο τίτλος του Διαιτολόγου - Διατροφολόγου. Τον Ιούλιο του 2014 αποφοίτησε από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο με το μεταπτυχιακό τίτλο «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή» με κατεύθυνση Κλινική διατροφή. Το Φεβρουάριο του 2016 απέκτησε το δεύτερο της μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στην  «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή» με κατεύθυνση Αθλητική διατροφή.

    

       Οι μεταπτυχιακές διατριβές της είχαν ως θέματα την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας, την επίδραση της διατροφής στα οστά καθώς και το πως τα βότανα επιδρούν σε καρκινικά κύτταρα οι οποίες βαθμολογηθήκαν με άριστα. Επιπλέον έχει συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα με θέμα την διατροφική αξιολόγηση σε παιδία Γυμνασίου και Λυκείου. Ήταν εθελόντρια στο πρόγραμμα Διατροφής, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα σίτισης και προώθησης υγιεινής διατροφής σε παιδία. Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται από την ερευνητική ομάδα της Prolepsis. Κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών της έκανε κατ’ οίκον επισκέψεις και παρείχε εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής. Δίδασκε στο ΑEGEAN OMIROS COLLEGE στην Αθήνα, το μάθημα «Nutrition Requirements through the Life Cycle». Δίδασκεi για έκτη συνεχόμενη χρονία το μαθήμα της «Υγιεινή Διατροφή»  στο καλοκαιρινό σχολείο του Αθλητικού Κέντρου του Πανεπιστήμιου Κύπρου για παιδία ηλικίας 5 - 15 ετών.

     

      Έχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων στο τομέα της διατροφής. Είναι μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων Κύπρου, του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων και της Ελληνικής Εταιρείας Αθηρωμάτωσης.

  Συνεργάζεται με τέσσερα γυμναστήρια στη Λευκωσία και με επαγγελματίες υγείας. Επίσης συνεργάζεται με την ομοσπονδία της πετόσφαιρας, οπου είναι υπεύθυνη για τη διατροφή των αθλητων των εθνικών ομάδων.

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon

Καραβά 6Γ, Διαμ. 302 Πλατύ Αγλαντζίας Τ.Κ. 2114

99748974

Copyright © Cynutrition 2019